רחוב Mihai Eminescu 188 + 4 0770 514 334 / 426 office@cciri.org

"Programul de Fidelizare Membri" permite membrilor Camerei de Comert si Industrie Romania Israel sa beneficieze, pe baza cardului de membru, de reduceri la diverse afaceri impartite in urmatoarele categorii:

Cardul de membru este oferit gratuit membrilor Camerei de Comert si Industrie Romania Israel.

Transport

logosixt

10% discount

Sixt Rent a Car pune la dispozitie serviciile sale de inchirieri auto la nivel national si international in peste 2200 de statii din peste 105 tari. Furnizor de servicii premium de mobilitate, Sixt inchiriaza clientilor sai autovehicule din toate clasele: de la automobile de clasa mica - clasa economica, pana la autoturisme de clasa medie, SUV-uri, minivan, masini sport si chiar limuzine. Membrii CCIRI beneficiaza de un discount de pana la 10% pentru a face rezervari in cele peste 105 tari.

Restaurante

logocasaromaneasca

20% discount

Restaurant Casa Romaneasca Bucuresti-Otopeni, situat vis-a-vis de aeroportul Otopeni (Henry Coanda), va asteapta zilnic cu cel mai bun specific romanesc. In crama stramoseasca veti gasi muraturile traditionale si portul romanesc, intre miresme de cimbru, busuioc si tutun, unde tuica si palinca fac o primire calduroasa, dovada a ospitalitati romanesti, vegheate de caruta bunicului si lada de zestre a domnitei cu chipul lui Dracula. Cuptorul cu jar si gratarul cu carbuni unde puii, scaricica de porc, mielul si purcelusul se perpelesc la protap, iar mititeii si pastrama va astepta sa ii degustati in acordurile tarafului Casa Romaneasca.

logoeltorito

20% discount

El Torito este un restaurant mexican inconfundabil, liniile rustice si elementele de design foarte colorate, iti transmit un sentiment de legatura intre civilizatie si natura. Meniul restaurantului este un adevarat carnaval de culori, arome, gusturi si texturi. Fiesta gastronomica poate incepe cu un platou de nachos cu salsa si guacamole pentru a intra in spiritul petrecerii, iar apoi va asiguram ca va fi foarte greu sa alegeti din varietatea de burritos, taquitos, fajitas si tacos sau din renumitele griluri mexicane. Portiile sunt enorme, ca la mama lor acasa, asa ca flamand de la El Torito nu ai cum sa pleci.

logokumars

20% discount

Din orasul Agra, odinioara capitala a faimosului Imperiu Mogul, unde marmura alba a Taj Mahalului strajuieste malurile raului Yamuna printre flori de hibiscus si arcade maiestuoase, bucatarul sef Arun Kumar a adus pentru dumneavoastra esentialul: gustul misterios al Indiei.

logomicaelvetie

20% discount

Restaurantul "Mica Elvetie" aduce de multi ani excelenta culinara in acest oras. De la pranzul nostru preparat in casa pana la cinele servite la lumina lumanarilor, ne straduim intotdeauna sa servim oaspetii in stilul si maniera specifica unui restaurant elvetian.

logoclassickatavern

20% discount

logotheharp

20% discount

Servicii

logocia

30% discount

Corporate Intelligence Agency este o agentie de informatii privata dedicata mediului de afaceri, fiind specializata in identificarea si atenuarea potentialelor riscuri sau amenintari la adresa securitatii si integritatii activitatii clientilor nostri. Printr-o varietate de metode inovatoare, agentia a adunat informatii si a intreprins operatiuni la nivel local, european si in spatiul CSI, in misiunea de a proteja si a oferi suport de specialitate partenerilor.

logokpmg

10% discount

KPMG in Romania ofera servicii de Audit si “Assurance”, Asistenta fiscala si Consultanta in afaceri unui mare numar de organizatii din sectorul privat si public. Asista firmele si organizatiile sa indeplineasca cerintele de conformitate cu reglementarile in vigoare si le ajuta sa se dezvolte, sa se restructureze si sa acceseze finantare, adaugand valoare afacerii clientilor lor. Au personal specializat, cu aptitudini si calificari multiple in diverse domenii, si, datorita flexibilitatii lor, se adapteaza si isi dezvolta serviciile pentru a răspunde nevoilor clientilor pe masura ce conditiile pietei se schimba.

Hoteluri

logohib

50% discount

Hotelul International Bucharest City Centre este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, in apropierea marilor centre de afaceri, guvernamentale si a tuturor atractiilor turistice si istorice. Hotelul este situat la doar 5 minute distanta de impunatoarea cladire a Parlamentului Romaniei si foarte aproape de Biblioteca Nationala si de complexurile comerciale Unirea, Cocor si Mall Vitan. Hotel International Bucharest, beneficiaza de un numar de 70 de camere spatioase si special decorate, 4 sali de conferinta, un restaurant elegant si un coffee lounge, toate acestea reprezentand modalitatea ideala de relaxare in centrul Bucurestiului.

logohii

30% discount

Orientat exclusiv spre satisfacerea oaspetilor sai, Hotelul International Iasi ofera un cadru perfect atat pentru excursii in scop turistic, cat si pentru calatorii de afaceri. Amplasat in cadrul complexului Palas, Hotel International vine cu o serie de activitati de petrecere a timpului liber si relaxare, in plin confort si desfatare, la standardele cele mai inalte. Hotel International Iasi, cea mai noua aparitie in peisajul orasului Iasi, isi propune sa pretuiasca timpul tau petrecut in incinta, prin oferirea celor mai complexe pachete si servicii. In afara de diferitele tipuri de camere, posibilitatea de desfasurare a evenimentelor tale sociale sau multitudinea de bucatarii care sa-ti incante gusturile, te poti lasa impresionat de amplasamentul hotelului, acesta fiind aproape de Palatul Culturii, Mitropolie sau Manastirile Trei Ierarhi si Golia.

logohotelmoxa

60% discount

Localizat chiar in inima Bucurestiului, Le Boutique Hotel Moxa ofera oaspetilor sai o experienta unica, in care intimitatea, luxul si avangarda sunt cuvinte cheie. Hotelul ofera servicii personalizate tuturor oaspetilor sai, dispune de 53 de camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati: internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV. La subsolul imobilului, sauna si sala de gimnastica sunt disponibile la orice moment.
Este situat langa zona de afaceri Bucuresti si la distanta mica de mers pe jos fata de multe obiective turistice.
Conceptul de 'boutique hotel' se opune puternic marilor lanturilor hoteliere: un boutique hotel ar trebui sa fie redus ca dimensiuni, localizat intr-o zona de prestigiu, mobilat cu mobilier neconventional, cu atmosfera intima, familiala; Le Boutique Hotel Moxa va ofera cele mai noi si moderne facilitati intr-un stil clasic in apropierea celei mai renumite artere bucurestene din ultima suta de ani: Calea Victoriei.
Intimitate, lux si avangarda in centrul unei capitale europene.

Construcții

logoradox

35% discount

Radox este o companie producatoare de radiatoare din Romania. Radox produce si importa mai multe branduri de radiatoare de otel si inox, fiind cel mai mare jucator local din aceasta piata din Romania.
Exporturile companiei in tari precum Italia, Marea Britanie, Germania sau Belgia reprezinta 70% din totalul productiei de radiatoare, care a ajuns la 180.000 de unitati.
Fabrica Radox din Bucuresti produce radiatoare si sisteme de ventilatie si climatizare, in timp ce unitatea din Campulung Muscel este dedicata numai productiei de radiatoare.

Va rugam sa ne contactati la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. daca sunteti interesati sa participati in acest program. 

 

* - fata de pretul de lista;
** - din preturile afisate pe site;
       *** - exclud vacantele si sarbatorile legale;

 

השירותים העיקריים של לשכת המסחר והתעשיה רומניה-ישראל

 • הספקת מידע על חברות רומניות וישראליות, על חקיקה בנושאים כלכלייים, של מכס, אוצר או תעשיה (תקנים, תקנונים) רומנית וישראלית מתוך מסד הנתונים של הלישכה ושל מוסדות כלכליים אחרים
 • הקלה בהשיג קשרים עסקיים עם אנשי עסקים מרומניה או מישראל, מגעיי יסוד המבוססים על הצעות אופייניות למגוון תחומי התעסקות;
 • העברת מידע קשור להצעות השקעה (מגרשים, מבנים וכו'), הזדמנויות מיזמיםם משותפים ומכרזים
 • תמיכה בחברות ישראליות ורומניות ע"י התמודדות עם השלטון המרכזי והמקומי לשם פתוחם של פרויקטי השקעות, פתרון טיעונים או התדיינויות, וכו';
 • אירגון משלחות כלכליות בהזדמנויות קיום ירידים ותערוכות בישראל;
 • אירגון כנסים, תערוכות, עיונים, הצגת חברות;
 • אירגון אירועים לקידום מכירות ברומניה, עם השתתפות חברות ישראליות;
 • יעוץ משפטי והצגה של חברות לפתוח עסקים;
 • קידום ההצעות של חברות-שותפות והצעות פירסום באתר הלישכה
 • הצגת הלוגו, הכתובת ומס' הטלפון של החברה (עם קשר [link] ישירות לדף החברה);
 • הכנסת דף חברה לאתר CCIRI (ובמסגרתו ניתן להציג הן את החברה והן הזדמנויות והצעות עסקיות)
 • השגת הנחות על הצעה משותפי CCIRI (מלונות, מסעדות, כרטיסי מטוסים, חבילות תיירות)
 • אפשרות לנצל פירסום ישיר באתר CCIRI ובעיתון אלקטרוני CCIRI
 • קידום פעיל מבוצע ע"י CCIRI של מוצרים \ שרותים כן בין חבריו ושותפיו וכן ברמה של איגוד לשכת מסחר הדו-צדדיות מרומניה
 • זיהוי שותפים פוטנציאליים וסגירת הסכמים עמם באמצעות CCIRI, כשעבור עיסקאות גמורות קיים שכר-הצלחה.
 • ע"פ בקשה, אירגון פגישות עם נציגים בחירים של הרשויות הרומניות ו\או הישראליות במטרה להציג פרויקטים חשובים לעסקים או להשקעות וכן לשם מצאת פתרונות של בעיות אפשריות בדרכה של קהילת העסקים הדו-צדדית.
 • ·דמי חבר עבור חברות קטנות ובינוניות: 300 יורו;
 • ·דמי חבר עבור חברות: 500 יורו;
 • ·דמי חבר עבור בנקים וחברות בינלאומיות: 1000 יורו;
 • ·יציבות והמשכיות;
 • ·רמה גבוהה של הפרויקטים שלה;
 • ·מסירות ונאמנות כלפי חבריו.

בהתאם להחלטת האסיפה הכללית של איגוד לשכת מסחר הדו-צדדיות מרומניה (UCCBR) בנושא האדת רמת דמי-החבר בלשכת מסחר הדו-צדדיות, חברות ב-UCCBR, נקבעו רמות ההפרשות כדלקמן:

דמי הצטרפות כחבר, תשלום יחיד, שווה לדמי-חבר שנתי ברמה המתאימה.

לשכת המסחר והתעשיה רומניה-ישראל מקדם

אנו מתמחים בכל המגוון הכלכלי, המסחרי והחוקי, מגזרים בהם ללא כל ספק זכינו למוניטין ללא עירעור.

האתגר של לשכת המסחר והתעשיה רומניה ישראל הוא להפוך לשותף ולנציג שלך בפני השלטונות הרומניים והישראליים, כדי שהעסק שלך יתקיים ויתפתח בסביבה כלכלית עודדת ומועילה.

1

logo24services

 

A

logoadamaagriculturalsolutions
 
Adv pNG
logoafieurope
 
logoagriangel
 logoalexandrawiesman

....

B

logodelevie
 
 
logobirisgoran
logobuneciandbuneci

....

C

 
logocentinium
logocvwater
 
 
logocheckpoint
 
logocontabsuportjuscu
logocontexpert
logocia

....

D

logodariemaneaasociatii
logodejesculucutarcoss
logodoinaanghelescu
logoavocationducaru
logodunceastefanescu

....

E

logoeci
ECUORE LIFE
logoefigarant
logoelectroalfa
logoemirod

....

F

logofironbarnir
FLORIS

....

G

logoganes
logogoldumm
logogrupama
 

....

H

logoheyadoo
logohightech

....

I

 
logoinaq
logointeractive
logoiordachepartners
logoibt
logoiwe
 
logoisro

....

K

logokoplax
logokpmg

....

L

logolaboratorianatury
logoleumibank
logolibrainternetbank
 
nassar
 
logologicainformatica
lucky
logoludan

....

M

logomaresdanilescumares
logomarshal
MEDICAL DENTAL BLUE
logomedtechiq

....

N

....

O

logoomifa

....

P

logopremian
 
 

....

R

logoradox
logoraja
 
 
 
 
 

....

S

logos-t
logosafetech
logosemper
logosiemens
 
 
 
logosolar
logostarc4sys
logosteinbestasig
logoswatforceinternational
logosynttergy

....

T

logotahal
logotehnohub
logoterramoving
logoteva
logotheace
logotopinternational
logotpa
 

....

U

logounioncontexpert
UNION GENERAL CONSTRUCT

....

V

logovector
logoveolia
logovestel

....

W

logowisefinance
logowizrom

....

Z

logozim

מסר הנשיא

חברים ומבקרים נכבדים,                                                                                         

בשם לשכת המסחר והתעשיה רומניה ישראל אני מקדם את פניכם בברכת שלום וברוכים הבאים לאתר האיטרנט שלנו.

מיוסדת ב-1990, לשכת המסחר והתעשיה רומניה ישראל הינו ארגון ללא כוונת רווח אשר מונה חבריה חברות ידועות כן ברומניה וכן בישראל, במגזרים שונים של המשק.

היחסים המסחריים הינם חיוניים לשתי הארצות ומבחינות רבות מתפתחים למרות תנאיים כלכליים קשים. כשיוצאים לדרך מזוית היבט זאת, פעילות הלשכה מתרכזת לנצל את היכולת הדו-צדדית לסחור ולבצע עסקים בכל מגזרי הפעילות.

בין השרותים איתם מקדמים את פני חברינו יש למנות: מדדים כלכליים, רשום בקטלוגים עיסקיים, ידיעונים משפטיים, יצוג מפני המנהל המקומי והממשלתי-מדיני, הזדמנויות שווק.

אנו בקשר הדוק כן עם השותפינו וכן עם חברינו למען פיתחה של המסחר הבין-לאומי והיחסים העיסקיים בין רומניה לבין ישראל ונוטים להיות קול בסביבה העיסקית רומנית-ישראלית בעל השפעה מקומית, לאומיל ובין-לאומיל.

לשנים הבאות אני מאחל לעצמנושפעילות הלשכה תתפתח על הרקע הקיים והמבוסס, שהשפעתה תתרחב ושמספר חבריה יתרבה.

באותה עת, אני רוצה לחזק את עמדתה כארגון עיסרי בין-מדיני.

קאלין קושר

נשיא

לשכת המסחר והתעשיה רומניה ישראל

תמונה: Sergiu Iczkovits

סיפורינו בקצרה

לשכת המסחר והתעשיה רומניה-ישראל (.C.C.I.R.I) נוסדה בשנת 1990, ע"ס החלטת ממשלה, כלשכת המסחר דו-צדדי הראשון ברומניה.

CCIRI הינו ארגון לא ממשלתי (NGO), בשרות הציבו, בניהול אוטונומי ובלתי-פוליטי, מטרתו קידום יחסי שתוף פעולה כלכלי בין רומניה לבין ישראל. בין חבריו (השותפים שלו) נמנים חברות חשובות, רומנית וישראליות כאחת.

CCIRI אירגן, החל מ-1990 ועד היום, מספר רב של משלחות כלכליות לישראל, בהזדמנויות אירועים תערוכתיים חשובים כגון: TECHNOLOGY, AGRITHECH, MODERN LIVING, SECURITY, ועוד, מבוססים על מגזרים חשובים לשתוף פעולה כלכלי, כגון: חקלאות, תעשיית מזון, אלקטרוניקה, ציוד רפואי, היי-טק, וכו'. בבוקרשט אורגנו מדי שנה תערוכות מיחשוב, יחד עם Globus Gate Ltd. מישראל ושגרירות ישראל בבוקרשט.

החל מ-1999, CCIRI ערך, יחד עם המכון הישראלי ליצוא, קבוצות דיון עיסקיות מדי שנה, בבוקרשט ובתל-אביב באופן חליפי, כשקבוצת הדיון משנת 2001 הוגדשה למלוא עשור של פעילות, ומאז קבוצות הדיון השנתיות החלו להתקיים ע"ב נושאים מתמחים (בניה, תיירות, מחשוב, תעשייה וכו').

באמצעות רמת שרותיו, לשכת המסחר והתעשיה רומניה ישראל הצליחה למשוך השקעות זרות חשובות ברומניה ולסיע למשקיעים בהשלמת פעליהם.

כניסת רומניה לאיחוד האירופאי הגבירה באופן מיוחד את ההשקעות הישראליות ברומניה, במיוחד במגזר הנדל"ן, השרותים ויצור המזון, ו-CCIRIנכונה להמשיך ולתמוך במאמצי המשקיעים הישראליים בתחומים המגוונים ביותר.

אנו מוכנים ומזומנים להציע שרותי יעוץ באמצעות חברות החברות בלשכה, בתחום המשפטי, המכס, הבנקאי וכו'.

ייעוץ ללא תשלום(שעתיים) על:

-מידע לפתיחת עסק ברומניה.
-קבלת אישור להישאר.


בירצונך לפתוח עסק ברומניה ואינך יודע מה הם הצעדים שיש לנקוט?
אם מדובר בהקמת חברות בערבון מוקבל או אם מדובר באנשים,צוות המומחים של לשכת המסחר והתעשייה רומניה-ישראל הוא איתך בכל צעד.

איך?פשוט !

צוות מומחים עים ניסיון בתחום יהיה לפני ולאורך כל המהלך איתך אים זה מתן ייעוץ,הדרכה,תכנון המסמכים הנדרשים,הכנת תיק מלא עד הפקדתו.
- אנו עומדים על חברות בערבון מוגבל
-הקמת איש פרטי מוסמך
-הקמת חברות עים מסמך מיוחד

כל מה שצריך לעשות הוא ליצור איתנו קשר בכתובת:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ומשום שאנו מאמינים בהשקעה ברומניה ונמצאים עם משקיעים שרואים פוטנציאל אמיתי בפיתוח עסקי ברומניה אנחנו מציעים ייעוץ בחינם (שעתיים) בלשכת המסחר והתעשייה רומניה-ישראל.

זקוק למידע על קבלת מגורים זמניים או הענקת תושבות קבע?
כאזרחי המדינות רומניה ישראל אנחנו מציעים ייעוץ חינם (שעתיים) בקבלת תושבות קבע ברומניה שניתן על ידי משרד ההגירה הרומני.


ההצעה בתוקף עד 31 אוגוסט 2014

של עניין

logoromania

שגרירות רומניה בישראל.

logoisrael

שגרירות ישראל ברומניה.

logoccir

לשכת המסחר והתעשייה של רומניה.

logouccbr

איגוד לשכות המסחר הדו - צדדיות ברומניה.

Facebook